Service

Ruilen en retourneren bij Lageja.com

Verkeerde artikel?

Hebben wij per ongeluk het verkeerde artikel verstuurd? Meld dit dan zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 dagen bij Lageja Skatesport.

Neem voordat je het aritkel retourzendt contact op met Lageja, dit kan via info@lageja.com

Ruilen / Retourneren van een artikel

Als klant van Lageja Skatesport heb je het recht om na ontvangst een artikel binnen 14 dagen te ruilen / retourneren. Een retourzending wordt alleen geaccepteerd indien de originele verpakking van het product onbeschadigd is en het product ongebruikt is (passen mag natuurlijk wel!). De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Een te ruilen / retourneren artikel dient vooraf bij Lageja te worden aangemeld. Tevens dien je bij het terug te sturen product een begeleidend schrijven te doen met de juiste naam, adres, woonplaats en telefoonnummer en welk product wordt teruggestuurd. Ook dient een kopie van de pakbon of aankoopnota te worden bijgesloten. Lageja stort na ontvangst van het artikel het aankoopbedrag binnen 5 dagen terug op je bank- of girorekening.

Garantie

Indien je van Lageja een beschadigd of defect artikel ontvangt dan wordt deze gratis door ons omgeruild voor hetzelfde product of eventueel een vergelijkbaar product (in overleg). Je hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de product(en) in orde zijn. Indien dit niet het geval is, dien je Lageja daarvan zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 werkdagen na de aflevering, op de hoogte te stellen.

Op alle producten die door Lageja Skatesport worden geleverd is fabrieksgarantie van toepassing. Dit is verschillend per merk. In geval van een garantieprobleem zullen wij dit per situatie bekijken en bieden wij je een oplossing aan.  De garantie vervalt wanneer:

- je zelf hebt geprobeerd het product te herstellen;
- het artikel niet gebruikt is waarvoor het bestemd is.

Retouren aanmelden

Indien je een artikel terugstuurt naar Lageja dien je dit altijd vooraf te melden via mail info@lageja.com   dan wel telefonisch.

Lageja Skatesport is gevestigd op Hof Bruheze 410, 5704 NR in Helmond. Lageja is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur via telefoonnummer 0492-320441