Over ons

Graag stellen wij ons aan je voor. Lageja is één van de grondleggers geweest van de skatesport in Nederland. Al vanaf 1979 zijn wij actief met onze eigen winkel, in het begin werden hier alleen BMX fietsen verkocht maar al snel werd het assortiment uitgebreid met skates en skateboards. Wij zijn dan ook trots te mogen melden dat de naam Lageja een begrip is geworden in heel Nederland. Wij verkopen niet alleen skates maar organiseerden in de jaren negentig ook evenementen op het gebied van BMX en skating, mede hierdoor nam de populariteit van deze sporten een enorme sprong. Waar we nog steeds met veel plezier aan terugdenken zijn de Lageja Contests die op de kunstijsbaan van Eindhoven werden georganiseerd. Een absoluut hoogtepunt was het bezoek van Tony Hawk aan onze winkel. Hawk bracht niet alleen een bezoek maar liet ook zijn moves zien aan het publiek waarbij er ademloos toegekeken werd, zelfs het Eindhovens dagblad pakte groot uit met een artikel over de komst van deze grootheid. De komst van Tony Hawk benadrukte nog maar eens de groei van de populariteit en dat juist Hawk koos voor de uitnodiging van Lageja geeft maar aan dat zelfs de professionals deze winkel vooruitstrevend vinden op het gebied van de skatesport.

Een groot assortiment en een lage prijs, dat is Lageja skates

Bij Lageja skates houden we de prijzen laag en betaalbaar, dit in combinatie met ons ruime assortiment maakt het dat je altijd een keuze zult kunnen maken. Of je nu gewoon wilt gaan skaten of meer van het stunten bent, wij bieden je de gepaste skates. Zo tref je bij ons skates voor aggressive skaten, freestyle skating maar ook stuntsteps als je eens een keer compleet iets anders wilt. Uiteraard zijn wij meer dan skates en steps alleen, zo leveren wij ook onderdelen en de bescherming zodat je na de aankoop meteen de weg op kunt of het park in kunt gaan. Lageja skates is er voor zowel de beginnende- als de gevorderde skater!

Lageja Skate's
Hof Bruheze 410
5704 NR  HELMOND
tel: 0492-320441
 

Info@lageja.com

 

 Openingstijden :                                                                                                                                                       

    
dinsdag t/m vrijdag op afspraak  
zaterdagop afspraak   
Webshop:24/7  
 Wil je ons op een ander tijdstip bezoeken? Bel of mail ons voor een afspraak.

Lageja, al meer dan dertig jaar een begrip

Dat Lageja geliefd was bij de skaters en de inwoners van Brabant bleek wel uit de massale opkomst bij de viering van het vijfentwintig jaar bestaan. In maart 2004 werd er een groot spektakel georganiseerd op het Stadhuisplein in Eindhoven, en dat was nog niet alles 's avonds sloot de reggeaband Beef het feest af in de Effenaar. Duizenden mensen genoten hiervan en vierden het feest mee. In 2012 was het tijd voor een nieuwe stap voor Lageja, twee ondernemers uit Helmond, Fred van Gerwen en Jan Maas namen Lageja over. Samen met de medewerkers staan zij voor u klaar om ook jou te helpen of je te introduceren in de skatesport.

Vanuit richting Eindhoven 


Vanaf de A270 door helmond rijden richting deurne.
Na de MCdonalds rechts af richting crematorium.
Na het viaduct op t-splitsing links af en vervolgens 1e straat links (op de drempel)
Doorrijden tot t-splitsing en dan rechts af en na 50 meter aan de linkse kant vind je Lageja Skates.
 
Vanuit richting Deurne

 
Bordje crematorium volgen, na het viaduct op t-splitsing links af af en vervolgens 1e straat links (op de drempel)
Doorrijden tot t-splitsing en dan rechts af en na 50 meter aan de linkse kant vind je Lageja Skates.
 
Reizen met trein

 
Vanuit Eindhoven, uitstappen op helmond-brouwhuis, het hele perron aflopen richting deurne, vervolgens over de weg met de trap naar beneden, links aanhouden (parallel met het spoor) straat rechts nemen en meteen links ( hof bruheze) 100 meter aan de links kant (langs skate-baan tienerhuis) vind je Lageja Skates.